Koledar

Rezervacij ne sprejemamo. Vstop v Malo ulico je možen do zapolnitve kapacitet. Za razumevanje se zahvaljujemo.

  • 01 maj ponedeljek
    00:00

    ZAPRTO

    02 maj torek
    00:00

    ZAPRTO

    03 maj sreda
    09:00 Za starše

    Moj neverjetni dojenček

    04 maj četrtek
    09:30 Za mamice

    Pilates: mami in dojenček

    10:30 Za mamice

    Pilates: mami in dojenček

    11:30 Za mamice

    Pilates: mami in dojenček

    08 maj ponedeljek
    16:30 3+

    Pravljica

    BABIČINO PECIVO

    09 maj torek
    16:30 3+

    Pravljica

    17:00 3+

    GIBALNICA

    10 maj sreda
    09:00 Za starše

    Moj neverjetni dojenček

    16:30 3+

    Pravljica

    11 maj četrtek
    16:30 3+

    Pravljica

    17:00 3+

    Ustvarjalnica

    Ustvarjalnica z Aleksandro: Barvni poligon

    Na likovnem poligonu bomo tokrat raziskovali barve. Katere se mešajo in kakšne vse barve znamo namešati? Zeleno? Oranžno? ... Kaj pa barvo kakca? :-) Vso to barvno zmešnjavo bomo potem tudi spravili na papir - nekatere celo s pomočjo gravitacije!

    12 maj petek
    10:30 Za mamice

    KLEPETEK

    Starševske napake – zakaj jih počnemo in kako si jih odpustiti?

    Najboljši starši na svetu so ponavadi tisti, ki otrok nimajo :). Realna izkušnja starševstva pa je pogosto ta, da se soočamo z mnogimi izzivi in stiskami, ob katerih se hitro vprašamo, ali sploh delamo prav. Starševstvo je po svoje veščina, ki se jo je treba naučiti in največ se naučimo v praksi, kjer se učimo prek napak. Tokrat se bomo poglobile razmišljanju, zakaj nas na določenih področjih »zmanjka« in kako učinkovito razrešiti napake, za katere sumimo, da so se nam zgodile.

    16:30 3+

    Pravljica

    INTERAKTIVNI KONCERT NA ZUNANJEM IGRIŠČU MALE ULICE

    Ustvarjanje dua A&Z se je začelo z idejo zvočnega popotovanja po bližnjih državah. Oba izjemno cenita ljudsko glasbo s celega sveta, zato sta se odločila širšemu občinstvu predstaviti manj znane melodije ter posebne kombinirane ritme glasbe s področja Balkana. Njun program je sestavljen kot glasbeni potopis, s poudarkom na prepoznavanju različnih pokrajin. Izpostavljata nežne melodije, ki se prepletajo z drznimi ritmi in se osredotočata na zvok ter na dopolnjevanje brenkal in godal. 

    Nastopata: Anja Šoštarič (violina) in Zdravko Božić (kitara)

    IMG 3049

    13 maj sobota
    10:30 3+

    Pravljica

    MARE ČARE Z BALONI

    mare care6

    10:30 2+

    Poslikava obraza

    Poslikava obraza

    DEŽELA DINOZAVROV

    Na dinozavrski ustvarjalnici se obeta razburljivo popotovanje v pradavnino. Po navdihu slikanice Lile Prap DINOZAVRI?! bomo s Simonom in Matejo izdelovali skoraj čisto prave stegozavre, tiranozavre, pteranodone in njihove sorodnike ter z njimi naselili Dinozavrijo.

    dinozavri rex

     

    14:00 3+

    Ustvarjalnica

    Risanje s pipetami

    15:30 3+

    Pravljica

    16:00 3+

    Ustvarjalnica

    Nariši se

    Kroki je krokodilček, ki živi v hišici na robu gozda. Tam ga radi obiščejo prijatelji: zajec Tine, veverica Zdenka, merjasec ter sova Urša. Danes pa je prav poseben dan-Krokijev rojstni dan in Kroki zaman čaka svoje prijatelje. So morda pozabili nanj?

    Pripovedi o Krokiju se dotikajo najrazličnejših tem: o prijateljstvu, sočutju, občutljivosti, drugačnosti, ter o odnosih do stvari in narave. Predstava bo nastala v koprodukciji z Umetniškim gledališčem Konj.

    kroki in prijatelji urska boljkovac 43 2

    14 maj nedelja

    MARE ČARE Z BALONI

    mare care6

    10:30 2+

    Poslikava obraza

    Poslikava obraza

    10:30 3+

    Pravljica

    11:00 3+

    Ustvarjalnica

    ŽUŽNJAVA DRUŠČINA

    Mateja Fi vas vabi na potovanje polno presenečenj. Ljudske in avtorske pesmi, v katerih se pojavljajo naši drobni prijatelji, ki žive po jasah, ob potokih in v grmih – žužnjava in za vse nas življenjsko pomembna bratovščina čričkov, čebel, muh, pikapolonic, kobilic, metuljev, čmrljev, škržatov, murnov, bolh, komarjev, mušic ... Druščina, ki je žal v izumiranju, vendar s primernim ozaveščanjem in vzgojo otrok prispevamo k njihovi ohranitvi.

    Izvajalka otroke spodbudi, da skupaj ustvarijo žužnjavi orkester s svojimi glasovi, telesi in z igranjem na preprosta glasbila. Uporablja preproste lutke in slikovne podobe, ki prikažejo glavne akterje pesmi. 

    20220520 105109

     

    12:00 3+

    Ustvarjalnica

    PLES Z NEŽO

    14:00 3+

    Ustvarjalnica

    KINETIČNI POLIGON

    15:30 3+

    Pravljica

    KOŠARICE SADJA

    Pod pokrovom klavirja se prekopicavajo nekakšne glasbene bolhe. To so backi, pisana druščina nagajivih pravljičnih bitij, zaljubljenih v glasbo. Backi iz klavirja so nastali na podlagi izbrane otroške poezije, ki je bila uglasbena posebej za ta koncert za otroke. Otroci se bodo lahko prepustili zazibanim melodijam, odkrivali pravljične svetove backov in se zabavali ob njihovih vragolijah, odrasli bodo mogoče prepoznali glasbene vzorce in uživali v njihovih domiselnih sopostavitvah, saj backi iz klavirja nenehno širijo tudi svoja lastna glasbena obzorja.

    Nastopajo: Rada Kikelj (glas), Rok Zalokar (klavir), Justin Durel (bendžo) in Andrej Hočevar (bas, avtor uglasbitev).

    backi brez napisa risba damijan stepancic

    15 maj ponedeljek
    16 maj torek
    15:30 3+

    Pravljica

    17:00 3+

    GIBALNICA

    17 maj sreda
    09:00 Za starše

    Moj neverjetni dojenček

    15:30 3+

    Pravljica

    18 maj četrtek
    16:30 3+

    Pravljica

    17:00 Za očke

    Klepetalnica za očke

    17:00 3+

    Ustvarjalnica

    Ustvarjalnica s Pijo

    19 maj petek
    10:30 Za mamice

    KLEPETEK

    Regulacija ali utišanje?

    Regulacija čustev zveni zelo preprosto, vendar pa v zadnjem času odpira precej vprašanj. Kakšna regulacija čustev je »prava«? Ali to, da je cilj tolažbe, da otrok neha jokati, pomeni, da smo ga utišale? Bi otrok moral jokati? Vprašanj je zares veliko in prav je, da si jih zastavljamo. S tem rastemo in zorimo kot mame. Na tokratnem Klepetku bomo v sproščenem vzdušju iskale naše lastne odgovore na ta vprašanja, pogledale pa bomo tudi, kaj na vse skupaj pravi znanost.

    VARNA IN SMISELNA AKTIVNOST PO PORODU

    Nekateri strokovnjaki pravijo, da lahko napor ob porodu enačimo s tekom na maratonu. To pomeni, da se je potrebno na porod dobro tudi fizično pripraviti ter si po porodu vzeti čas za okrevanje in krepitev razrahljanih mišic.

    Na delavnici se bomo seznanile o tem, da obstajajo 3 poporodna obdobja. Vsako obdobje je specifično, zato je dobro vedeti, kaj lahko v posameznem obdobju počnemo in česa ne oz. se odsvetuje, zato da si ne bi škodovale in čas za regeneracijo koristno obrnile sebi v prid. V primeru prisotnih težav, kot so uhajanje urina, povečan razmik trebušnih mišic (diastaza) ali bolečine v medenici/križu, se z ustrezno strokovno obravnavo ne sme odlašati. V primeru carskega reza ali drugih ran, je potrebno rane najprej dobro zaceliti in z gibanjem pričeti v kasnejših poporodnih mesecih.

    Delavnico vodi Tanja Želj Zupančič, profesorica športne vzgoje in trenerka pilatesa ter varne vadbe v času nosečnosti in po porodu, ki bo hkrati odgovorila tudi vsa vprašanja na temo gibanja in aktivnosti po porodu. 

    postnatal

    16:30 3+

    Pravljica

    Hobi Godalkarji

    IMG 3715 1

    20 maj sobota
    11:00 3+

    Ustvarjalnica

    Ustvarjalnica z Matejo Fi; GLASBENI DOŽIVLJAJ bo posvečen MEDNARODNEMU DNEVU ČEBEL

    Glasbeni doživljaj je priložnost, da na plano spustiš svojo muzikalnost, lepoto petja, čudenje nad zvočnostjo besede in radostjo igranja. Pridi na svoj in naš skupen glasbeni doživljaj, raziskuj in igraje ustvarjaj z nami. Na srečanjih odpiramo čut poslušanja, muzikalnosti, ritmičnosti, sodelovanja, tu in tam zapojemo kakšno ljudsko pesem ali ustvarimo kakšno novo, situacijsko.

    ''Je to glas ali glasbilo? Cev ali veter? Bomo medveda objeli ali se ga ustrašili? Kako je slišati jutro?''

    GLASBENI DOZIVLJAJ MEDNARODNI DAN CEBEL

    17:00 3+

    Ustvarjalnica

    Ustvarjalnica z ilustratorko Matejo Lukežič: Visoko nad oblake

    Poleteli bomo visoko nad oblake. Kako pa nam bo to uspelo? Najprej si bomo izdelali prav posebno letalo, ki bo z našo pomočjo odletelo visoko v nebo, skozi puhaste oblake in pristalo varno v našem naročju. 

    lesene igrace in miska web

    21 maj nedelja
    11:00 3+

    Kuhamo z Borisom

    17:00 3+

    Mojster Luka

    22 maj ponedeljek
    16:30 3+

    Pravljica

    17:00 3+

    Ustvarjalnica

    SLADKA MOJCA

    23 maj torek
    16:30 3+

    Pravljica

    17:00 3+

    Ustvarjalnica

    Ustvarjalnica s Pijo

    24 maj sreda
    09:00 Za starše

    Moj neverjetni dojenček

    16:30 3+

    Pravljica

    25 maj četrtek
    16:30 3+

    Pravljica

    17:00 3+

    Ustvarjalnica

    Raziskovanje barv skozi škropilke

    Ko pomislimo na barvanje, imamo najpogosteje v mislih barvice, voščenke in čopiče. Tokrat pa se bomo vsem tem pripomočkom odpovedali in se preizkusili v tem, kako risati s škropilkami. Ob tem bomo tudi opazovali, kako se barve mešajo.

    26 maj petek
    10:30 Za mamice

    KLEPETEK

    Odvajanje od pleničk

    Prihajajo topli dnevi, kar je lahko idealni čas za prve poskuse življenja brez pleničk. Kdaj je otrok za ta korak zrel in kje je meja med spodbujanjem in siljenjem v svet brez plenice? To so pogosta vprašanja, ki se odpirajo staršem, ki bi si želeli svoje otroke počasi odvaditi od plenice, vendar še niso čisto prepričani, ali je čas že pravi, prav tako pa se veliko staršev sooča z dilemami, kako se sploh lotiti prvih korakov proti suhosti. V tej smeri bo tekel tudi pogovor, ki ga bomo dopolnile z nekaj najpomembnejšimi načeli brezpleničenja, ki so lahko v pomoč vsakemu staršu.

    16:30 3+

    Pravljica

    Terrafolk duo

    Barja Drnovšek (violina),  Bojan Cvetrežnik (kitara) in gostja Nika Škodič (violina)

    IMG 1200 2

    27 maj sobota
    28 maj nedelja
    29 maj ponedeljek
    16:30 3+

    Pravljica

    17:00 3+

    Ustvarjalnica

    30 maj torek
    16:30 3+

    Pravljica

    17:00 3+

    Ustvarjalnica

    31 maj sreda
    10:00

    Pedokinetika

    UVODNA URA

    16:30 3+

    Pravljica

    05 december torek

    Decembra v Mali ulici vsako leto zavihamo rokave ter praznično okrasimo zunanje igrišče Male ulice. Da bi nam bilo še bolj toplo in zanimivo, dodamo igrive naloge, ki spodbujajo otroško domišljijo in radovednost. Bi se raje prepustili igrivim zimskim radostim ali se odpravili na potep po sledeh izzivov in novih spoznanj? Med letošnjimi novostmi vas bo zagotovo prevzelo kolo zanimivih dejstev! Močno ga zavrtite, na igrišču poiščite številko in s starši (ali pa sami) preberite veliko zanimivosti, za katere še niste slišali. 

    Čakajo vas zanimiva odkritja! Vabljeni na praznično igrišče vsak dan med 9.30 in 19. uro.

    RAZIŠČI IGRIŠČE

     32

  • 01 maj ponedeljek
    00:00

    ZAPRTO

    02 maj torek
    00:00

    ZAPRTO

    03 maj sreda
    09:00 Za starše

    Moj neverjetni dojenček

    04 maj četrtek
    09:30 Za mamice

    Pilates: mami in dojenček

    10:30 Za mamice

    Pilates: mami in dojenček

    11:30 Za mamice

    Pilates: mami in dojenček

    08 maj ponedeljek
    16:30 3+

    Pravljica

    BABIČINO PECIVO

    09 maj torek
    16:30 3+

    Pravljica

    17:00 3+

    GIBALNICA

    10 maj sreda
    09:00 Za starše

    Moj neverjetni dojenček

    16:30 3+

    Pravljica

    11 maj četrtek
    16:30 3+

    Pravljica

    17:00 3+

    Ustvarjalnica

    Ustvarjalnica z Aleksandro: Barvni poligon

    Na likovnem poligonu bomo tokrat raziskovali barve. Katere se mešajo in kakšne vse barve znamo namešati? Zeleno? Oranžno? ... Kaj pa barvo kakca? :-) Vso to barvno zmešnjavo bomo potem tudi spravili na papir - nekatere celo s pomočjo gravitacije!

    12 maj petek
    10:30 Za mamice

    KLEPETEK

    Starševske napake – zakaj jih počnemo in kako si jih odpustiti?

    Najboljši starši na svetu so ponavadi tisti, ki otrok nimajo :). Realna izkušnja starševstva pa je pogosto ta, da se soočamo z mnogimi izzivi in stiskami, ob katerih se hitro vprašamo, ali sploh delamo prav. Starševstvo je po svoje veščina, ki se jo je treba naučiti in največ se naučimo v praksi, kjer se učimo prek napak. Tokrat se bomo poglobile razmišljanju, zakaj nas na določenih področjih »zmanjka« in kako učinkovito razrešiti napake, za katere sumimo, da so se nam zgodile.

    16:30 3+

    Pravljica

    INTERAKTIVNI KONCERT NA ZUNANJEM IGRIŠČU MALE ULICE

    Ustvarjanje dua A&Z se je začelo z idejo zvočnega popotovanja po bližnjih državah. Oba izjemno cenita ljudsko glasbo s celega sveta, zato sta se odločila širšemu občinstvu predstaviti manj znane melodije ter posebne kombinirane ritme glasbe s področja Balkana. Njun program je sestavljen kot glasbeni potopis, s poudarkom na prepoznavanju različnih pokrajin. Izpostavljata nežne melodije, ki se prepletajo z drznimi ritmi in se osredotočata na zvok ter na dopolnjevanje brenkal in godal. 

    Nastopata: Anja Šoštarič (violina) in Zdravko Božić (kitara)

    IMG 3049

    13 maj sobota
    10:30 3+

    Pravljica

    MARE ČARE Z BALONI

    mare care6

    10:30 2+

    Poslikava obraza

    Poslikava obraza

    DEŽELA DINOZAVROV

    Na dinozavrski ustvarjalnici se obeta razburljivo popotovanje v pradavnino. Po navdihu slikanice Lile Prap DINOZAVRI?! bomo s Simonom in Matejo izdelovali skoraj čisto prave stegozavre, tiranozavre, pteranodone in njihove sorodnike ter z njimi naselili Dinozavrijo.

    dinozavri rex

     

    14:00 3+

    Ustvarjalnica

    Risanje s pipetami

    15:30 3+

    Pravljica

    16:00 3+

    Ustvarjalnica

    Nariši se

    Kroki je krokodilček, ki živi v hišici na robu gozda. Tam ga radi obiščejo prijatelji: zajec Tine, veverica Zdenka, merjasec ter sova Urša. Danes pa je prav poseben dan-Krokijev rojstni dan in Kroki zaman čaka svoje prijatelje. So morda pozabili nanj?

    Pripovedi o Krokiju se dotikajo najrazličnejših tem: o prijateljstvu, sočutju, občutljivosti, drugačnosti, ter o odnosih do stvari in narave. Predstava bo nastala v koprodukciji z Umetniškim gledališčem Konj.

    kroki in prijatelji urska boljkovac 43 2

    14 maj nedelja

    MARE ČARE Z BALONI

    mare care6

    10:30 2+

    Poslikava obraza

    Poslikava obraza

    10:30 3+

    Pravljica

    11:00 3+

    Ustvarjalnica

    ŽUŽNJAVA DRUŠČINA

    Mateja Fi vas vabi na potovanje polno presenečenj. Ljudske in avtorske pesmi, v katerih se pojavljajo naši drobni prijatelji, ki žive po jasah, ob potokih in v grmih – žužnjava in za vse nas življenjsko pomembna bratovščina čričkov, čebel, muh, pikapolonic, kobilic, metuljev, čmrljev, škržatov, murnov, bolh, komarjev, mušic ... Druščina, ki je žal v izumiranju, vendar s primernim ozaveščanjem in vzgojo otrok prispevamo k njihovi ohranitvi.

    Izvajalka otroke spodbudi, da skupaj ustvarijo žužnjavi orkester s svojimi glasovi, telesi in z igranjem na preprosta glasbila. Uporablja preproste lutke in slikovne podobe, ki prikažejo glavne akterje pesmi. 

    20220520 105109

     

    12:00 3+

    Ustvarjalnica

    PLES Z NEŽO

    14:00 3+

    Ustvarjalnica

    KINETIČNI POLIGON

    15:30 3+

    Pravljica

    KOŠARICE SADJA

    Pod pokrovom klavirja se prekopicavajo nekakšne glasbene bolhe. To so backi, pisana druščina nagajivih pravljičnih bitij, zaljubljenih v glasbo. Backi iz klavirja so nastali na podlagi izbrane otroške poezije, ki je bila uglasbena posebej za ta koncert za otroke. Otroci se bodo lahko prepustili zazibanim melodijam, odkrivali pravljične svetove backov in se zabavali ob njihovih vragolijah, odrasli bodo mogoče prepoznali glasbene vzorce in uživali v njihovih domiselnih sopostavitvah, saj backi iz klavirja nenehno širijo tudi svoja lastna glasbena obzorja.

    Nastopajo: Rada Kikelj (glas), Rok Zalokar (klavir), Justin Durel (bendžo) in Andrej Hočevar (bas, avtor uglasbitev).

    backi brez napisa risba damijan stepancic

    15 maj ponedeljek
    16 maj torek
    15:30 3+

    Pravljica

    17:00 3+

    GIBALNICA

    17 maj sreda
    09:00 Za starše

    Moj neverjetni dojenček

    15:30 3+

    Pravljica

    18 maj četrtek
    16:30 3+

    Pravljica

    17:00 Za očke

    Klepetalnica za očke

    17:00 3+

    Ustvarjalnica

    Ustvarjalnica s Pijo

    19 maj petek
    10:30 Za mamice

    KLEPETEK

    Regulacija ali utišanje?

    Regulacija čustev zveni zelo preprosto, vendar pa v zadnjem času odpira precej vprašanj. Kakšna regulacija čustev je »prava«? Ali to, da je cilj tolažbe, da otrok neha jokati, pomeni, da smo ga utišale? Bi otrok moral jokati? Vprašanj je zares veliko in prav je, da si jih zastavljamo. S tem rastemo in zorimo kot mame. Na tokratnem Klepetku bomo v sproščenem vzdušju iskale naše lastne odgovore na ta vprašanja, pogledale pa bomo tudi, kaj na vse skupaj pravi znanost.

    VARNA IN SMISELNA AKTIVNOST PO PORODU

    Nekateri strokovnjaki pravijo, da lahko napor ob porodu enačimo s tekom na maratonu. To pomeni, da se je potrebno na porod dobro tudi fizično pripraviti ter si po porodu vzeti čas za okrevanje in krepitev razrahljanih mišic.

    Na delavnici se bomo seznanile o tem, da obstajajo 3 poporodna obdobja. Vsako obdobje je specifično, zato je dobro vedeti, kaj lahko v posameznem obdobju počnemo in česa ne oz. se odsvetuje, zato da si ne bi škodovale in čas za regeneracijo koristno obrnile sebi v prid. V primeru prisotnih težav, kot so uhajanje urina, povečan razmik trebušnih mišic (diastaza) ali bolečine v medenici/križu, se z ustrezno strokovno obravnavo ne sme odlašati. V primeru carskega reza ali drugih ran, je potrebno rane najprej dobro zaceliti in z gibanjem pričeti v kasnejših poporodnih mesecih.

    Delavnico vodi Tanja Želj Zupančič, profesorica športne vzgoje in trenerka pilatesa ter varne vadbe v času nosečnosti in po porodu, ki bo hkrati odgovorila tudi vsa vprašanja na temo gibanja in aktivnosti po porodu. 

    postnatal

    16:30 3+

    Pravljica

    Hobi Godalkarji

    IMG 3715 1

    20 maj sobota
    11:00 3+

    Ustvarjalnica

    Ustvarjalnica z Matejo Fi; GLASBENI DOŽIVLJAJ bo posvečen MEDNARODNEMU DNEVU ČEBEL

    Glasbeni doživljaj je priložnost, da na plano spustiš svojo muzikalnost, lepoto petja, čudenje nad zvočnostjo besede in radostjo igranja. Pridi na svoj in naš skupen glasbeni doživljaj, raziskuj in igraje ustvarjaj z nami. Na srečanjih odpiramo čut poslušanja, muzikalnosti, ritmičnosti, sodelovanja, tu in tam zapojemo kakšno ljudsko pesem ali ustvarimo kakšno novo, situacijsko.

    ''Je to glas ali glasbilo? Cev ali veter? Bomo medveda objeli ali se ga ustrašili? Kako je slišati jutro?''

    GLASBENI DOZIVLJAJ MEDNARODNI DAN CEBEL

    17:00 3+

    Ustvarjalnica

    Ustvarjalnica z ilustratorko Matejo Lukežič: Visoko nad oblake

    Poleteli bomo visoko nad oblake. Kako pa nam bo to uspelo? Najprej si bomo izdelali prav posebno letalo, ki bo z našo pomočjo odletelo visoko v nebo, skozi puhaste oblake in pristalo varno v našem naročju. 

    lesene igrace in miska web

    21 maj nedelja
    11:00 3+

    Kuhamo z Borisom

    17:00 3+

    Mojster Luka

    22 maj ponedeljek
    16:30 3+

    Pravljica

    17:00 3+

    Ustvarjalnica

    SLADKA MOJCA

    23 maj torek
    16:30 3+

    Pravljica

    17:00 3+

    Ustvarjalnica

    Ustvarjalnica s Pijo

    24 maj sreda
    09:00 Za starše

    Moj neverjetni dojenček

    16:30 3+

    Pravljica

    25 maj četrtek
    16:30 3+

    Pravljica

    17:00 3+

    Ustvarjalnica

    Raziskovanje barv skozi škropilke

    Ko pomislimo na barvanje, imamo najpogosteje v mislih barvice, voščenke in čopiče. Tokrat pa se bomo vsem tem pripomočkom odpovedali in se preizkusili v tem, kako risati s škropilkami. Ob tem bomo tudi opazovali, kako se barve mešajo.

    26 maj petek
    10:30 Za mamice

    KLEPETEK

    Odvajanje od pleničk

    Prihajajo topli dnevi, kar je lahko idealni čas za prve poskuse življenja brez pleničk. Kdaj je otrok za ta korak zrel in kje je meja med spodbujanjem in siljenjem v svet brez plenice? To so pogosta vprašanja, ki se odpirajo staršem, ki bi si želeli svoje otroke počasi odvaditi od plenice, vendar še niso čisto prepričani, ali je čas že pravi, prav tako pa se veliko staršev sooča z dilemami, kako se sploh lotiti prvih korakov proti suhosti. V tej smeri bo tekel tudi pogovor, ki ga bomo dopolnile z nekaj najpomembnejšimi načeli brezpleničenja, ki so lahko v pomoč vsakemu staršu.

    16:30 3+

    Pravljica

    Terrafolk duo

    Barja Drnovšek (violina),  Bojan Cvetrežnik (kitara) in gostja Nika Škodič (violina)

    IMG 1200 2

    27 maj sobota
    28 maj nedelja
    29 maj ponedeljek
    16:30 3+

    Pravljica

    17:00 3+

    Ustvarjalnica

    30 maj torek
    16:30 3+

    Pravljica

    17:00 3+

    Ustvarjalnica

    31 maj sreda
    10:00

    Pedokinetika

    UVODNA URA

    16:30 3+

    Pravljica

    05 december torek

    Decembra v Mali ulici vsako leto zavihamo rokave ter praznično okrasimo zunanje igrišče Male ulice. Da bi nam bilo še bolj toplo in zanimivo, dodamo igrive naloge, ki spodbujajo otroško domišljijo in radovednost. Bi se raje prepustili igrivim zimskim radostim ali se odpravili na potep po sledeh izzivov in novih spoznanj? Med letošnjimi novostmi vas bo zagotovo prevzelo kolo zanimivih dejstev! Močno ga zavrtite, na igrišču poiščite številko in s starši (ali pa sami) preberite veliko zanimivosti, za katere še niste slišali. 

    Čakajo vas zanimiva odkritja! Vabljeni na praznično igrišče vsak dan med 9.30 in 19. uro.

    RAZIŠČI IGRIŠČE

     32

  • 23 marec sobota
    11:00 3+

    Ustvarjalnica

    ROŽICE ZA MAMICO

    sajenje druzinska ustvarjalnica