KLEPETEK

 • Moderira: Aleksandra Klopčič, zakonska in družinska terapevtka
 • Termin: vsak petek ob 10.30
 • Cena: brezplačno

Klepetki 

Od vstopa v materinstvo do prve otrokove trme, nežnega odstavljanja in priprav na skupne družinske počitnice ... vsako temo bomo osvetlili z različnih perspektiv, izmenjali izkušnje, se opolnomočili in mogoče stkali nova prijateljstva. 

KLEPETKE moderira Aleksandra Klopčič, zakonska in družinska terapevtka, ki se ukvarja predvsem z individualnimi in partnerskimi terapijami na temo starševstva in partnerskega odnosa. Deluje tudi kot svetovalka za dojenje in je avtorica knjige Dojenje po prvem letu.

Otroci so na KLEPETku dobrodošli! 

 

Vsi termini

 • 23. avgust petek 10:30

  Uvajanje v vrtec

  Za vse tiste, ki vas še pred poletjem čaka uvajanje v vrtec, bomo tokrat spregovorile o tem, kako otrokov odhod v vrtec izpeljati na čim bolj sproščen, nežen in seveda tudi uspešen način. Med izzivi, o katerih bomo spregovorile, bodo: ustrezna jutranja rutina, kvaliteten odnos z vzgojiteljico, separacijska tesnoba, različni občutki ob zaključku porodniške … Seveda pa bo veliko prostora na voljo tudi za individualna vprašanja.

 • 06. september petek 10:30

  Vzgoja otrok – med avtoritarnim, permisivnim in mojim notranjim občutkom

  Družba nam ponuja mnogo načinov, kako naj vzgajamo svoje otroke. Tokrat bomo ugotavljale, zakaj zagovorniki uporabe sile nikoli ne zmorejo ustvariti avtentične starševske avtoritete in, zakaj je permisivni način vzgajanja v resnici krivičen do otrok. Brez receptov, ki ponujajo instantne rešitve, pa nam v resnici ostane samo eno: vzgoja iz srca.