Varstvo

V Mali ulici so najmlajši dobrodošli tudi brez staršev, saj lahko za njihovo varstvo v tem času poskrbimo mi. Nekajurno dnevno varstvo za otroke, stare več kot 4. leta,  je ob predhodni najavi na voljo kadarkoli, v času šolskih počitnic pa nudimo različne oblike počitniškega varstva za šolarje.

 

  • MU aktivnosti 0016 varstvo1
  • MU aktivnosti 0017 varstvo2

Dnevno varstvo

Imate nujen opravek ali pa si preprosto želite par ur zase?

Pripeljite otroka k nam!

Z vašim otrokom bo usposobljena varuška, zato naj vas ne skrbi, da mu bo dolgčas. Varstvo je potrebno naročiti dan prej, potrudili pa se bomo, da vam pomagamo tudi, če nas boste poklicali tik pred zdajci. 

Cena varstva je 4 €/uro, v varstvo ne sprejemamo otrok, mlajših od 4. let. 

Starši v kino, otroci v varstvo

Starši, ki si želite ogledati film v Kinodvoru, lahko svoje otroke medtem prepustite igri v Mali ulici. Priporočena starost otrok je 4+. Ob predložitvi kino vstopnice cena varstva znaša 6 € za čas trajanja filma + pol ure.

Prosimo za predhodno najavo vsaj dan prej. 

Prijave za varstvo sprejemamo vsaj en dan pred terminom varstva.

01 306 27 00 info@malaulica.si

Počitniško varstvo

Otroške počitnice so precej daljše od starševskih dopustov, pa tudi babica ni vedno na voljo. Nič hudega – otroci se bodo pri nas bolj zabavali, kot si lahko mislite. In ne le to – tudi naučili se bodo marsičesa (le nikar jim tega ne omenjajte!).

Jesenske, novoletne in zimske počitnice v Mali ulici so namenjene šolarjem od 1. do 4. razreda, na poletne počitnice pa sprejemamo otroke od 1. do 5. razreda OŠ. Prednost pri prijavah imajo otroci s stalnim prebivališčem v Mestni občini Ljubljana.