Koledar

Rezervacij ne sprejemamo. Vstop v Malo ulico je možen do zapolnitve kapacitet. Za razumevanje se zahvaljujemo.

 • 01 februar sreda
  16:30 3+

  Pravljica

  03 februar petek
  10:30 Za mamice

  KLEPETEK

  Drugi otrok – nova dinamika družine

  Pravijo, da se z rojstvom prvega otroka vse spremeni. Kaj pa naprej? Kaj z družinsko dinamiko in izkušnjo starševstva naredi drugi ali pa tudi tretji otrok? Tokrat bomo na Klepetku odprle temo sorojencev in odločitve za razširitev družine. Pogovarjale se bomo o tem, kako družino spremeni drugi otrok, kakšne so potrebe starejših bratcev in sestric ter kako ob vedno večji družini poskrbeti za čustvene potrebe vseh članov.

  16:30 3+

  Pravljica

  GRAFIČNA ZGODBA

  Na tokratnih Nananijah bomo odtiskovali z različnimi zanimivimi in zabavnimi orodji. Iz poznanih in nepoznanih oblik bomo na papirju gradili barvite grafične sestavljanke. Preproste like bomo zlagali v zabavne izume, ki lahko predstavljajo karkoli si zaželimo. Obraz, žival ali mesto? Morda najdaljšo gosenico na svetu? Nadobudni mali grafiki si morda izdelajo tudi čisto svojo štampiljko!

  04 februar sobota
  11:00 3+

  Ustvarjalnica

  Ustvarjalnica z Matejo Fi

  05 februar nedelja
  11:00 3+

  Ustvarjalnica

  Ustvarjalnica z Niko

  KO ODPREM OČI

  Ko se zbudim, odprem oči in vidim. Nos, ušesa, oči, obraz. Nasmeh. Vidim noge, roke, telo. Kdo je to? Sem to JAZ? In kdo so drugi? So takšni kot jaz? Ko odprem oči je nova predstava gledališča za najmlajše, kjer se prepletajo majhni in preprosti vizualni, glasbeni, gibalni in intimni trenutki, ki so majhen delček velikega, pisanega mozaika, imenovanega ŽIVLJENJE.

  KO ODPREM ...

  13 februar ponedeljek
  09:00

  Pedokinetika

  10:00

  Pedokinetika

  11:00

  Pedokinetika

  12:00

  Pedokinetika

  14 februar torek
  10:30 Za mamice

  Moj porod

  15 februar sreda
  17 februar petek
  10:30 Za mamice

  KLEPETEK

  Razvoj otrokovih možganov

  Otroški možgani gredo skozi tako intenziven razvoj, kot nikoli več v življenju. Obenem pa niso samo skrivnostna črna skrinjica, v kateri se odvijajo nenavadne spremembe, ampak so socialni organ in s tem v prvi vrsti odvisni od odnosov, v katerih živijo. Tokrat bomo klepetale o optimalnemu razvoju možganov naših otrok.

  18 februar sobota

  PUSTNA USTVARJALNICA

  Na pustni ustvarjalnici bomo v različnih likovnih tehnikah izdelovali unikatne maske izbranih živali. Delavnico vodita Simon in Mateja.

  pustna

  20 februar ponedeljek
  10:00

  Pedokinetika

  UVODNA UČNA URA

  21 februar torek
  22 februar sreda
  24 februar petek
  10:30 Za mamice

  KLEPETEK

  Ženstvenost in materinstvo

  Ženska ima mnogo vlog: partnerica, mama, hčerka, sestra, teta, zaposlena, … In vendar v želji, da bi dobro opravljale naloge, ki jih s seboj prinesejo vse te identitete, najhitreje pozabimo na tisto vlogo, ki se skriva pod vsemi drugimi – biti ženska. Tokrat razmišljamo o tem, kaj ženstvenost pomeni nam osebno, kaj nam pomeni za odnos z otrokom in partnerjem ter kako jo razvijati ob zahtevah vseh drugih nalog, ki jih vsakodnevno srečujemo.

  27 februar ponedeljek
  12:00

  Pedokinetika