Koledar

 • 01 september nedelja
  17:00 3+

  Mala terasa

  Mala terasa

  07 september sobota

  ČAROBEN BALON

  Čaroben balon je prostor, ki ga bomo skupaj z otroci ustvarili. V ta varen prostor, pa se nam bo vsakič nekdo izmuznil. Vsi ostali pa bomo z zaprtimi očmi ugotavljali, kdo je v skritem prostoru.

  PRAVLJIČNA VREČA

  V pripovedno lutkovni predstavi se bomo srečali z vrečo, v kateri bodo najrazličnejši miniaturni predmeti. S pomočjo naprstnih lutkic bomo sestavljali zgodbe.

  08 september nedelja
  17:00 3+

  Mala terasa

  Mala terasa

  14 september sobota

  ČAROVNIŠKA DELAVNICA

  Na delavnici bomo najprej izdelovali čarovniške palčke, izvedeli nekaj zanimivosti o zgodovini čaranja in se naučili kakšen preprost čarovniški trik.

  SLEPI POTNIKI

  Najprej bomo skupaj oblikovali pot iz jajčnih škatel. Po želji jih bomo tudi porisali. Nato bodo udeleženci s prevezanimi očmi hodili po škatlah in s sledenjem poti našli pot iz labirinta.

  15 september nedelja
  17:00 3+

  Mala terasa

  Mala terasa

  21 september sobota

  GLASBENI ZEMLJEVID

  Iz zamaškov steklenic in bambusovih palic bomo izdelali glasbila (»zvončke«). Vse skupaj bomo aranžirali na labirint ali pa se z igranjem inštrumentov iskali po različnih delih labirinta. Igrali se bomo v parih in se iskali z zavezanimi očmi.

  GRAFIKA S PENO

  Otroci bodo na peno izdelali matrico za tisk na določeno temo, ki jo bodo potem z grafičnimi barvami odtisnili na papir in platno.

  22 september nedelja
  17:00 3+

  Mala terasa

  Mala terasa

  28 september sobota

  MOJ VITRAŽ

  Izdelovali bomo pisane vitraže, ki bodo popestrili naš mini labirint. Seveda, pa ga bomo lahko odnesli domov, kjer bo postal čudovit okras našemu domu.

  JOGA

  Dotaknili se bomo motorike, koordinacije, moči, gibljivosti, zavedanja in obvladovanja telesa, samozavesti, telesne drže, zbranosti in ustvarjalnosti.

  29 september nedelja
  17:00 3+

  Mala terasa

  Mala terasa