Želim poletno počitniško varstvo 2024

Za prijavo na počitniško varstvo vas prosimo, da izpolnite vaše podatke in pošljite spletni obrazec. Sprejem vašega otroka bomo potrdili najkasneje v petih delovnih dneh po prejemu prijavnice.

Za dodatne informacije nam pišite na info@malaulica.si 

 

 

Obrazec za prijavo na počitniško varstvo.

Prosimo, ustrezno označite:

Z oddajo podatkov preko kontaktnega obrazca potrjujete, da ste seznanjeni z namenom in pravili varovanja osebnih podatkov. V Javnem zavodu Mala ulica vam zagotavljamo, da bomo tukaj zbrane osebne podatke uporabili izključno za namen posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali skladno z veljavno zakonodajo in našimi Pravili varstva zasebnosti.

Prosimo vas, da prijavnino poravnate na TRR SI56 0126 1600 0002 610 v 8. dneh. Če je do začetka počitniškega tedna manj kot 8 dni, je potrebno prijavnino plačati TAKOJ. Šele ko prejmemo plačilo, je prijava dokončno potrjena. Fakturo boste prejeli po pošti.

Subvencionirana prijavnina za Poletno počitniško varstvo (26. 6. - 30. 8. 2024) znaša 110 € na teden oz. 25 € na dan, če boste otroka prijavili zgolj na posamezne dneve (prosimo, da datume vpišete v opombe!).

Nesubvencionirana prijavnina za Poletno počitniško varstvo (26. 6. - 30. 8. 2024) za nerezidente MOL znaša 220 € na teden oz. 45 € na dan, če boste otroka prijavili zgolj na posamezne dneve (prosimo, da datume vpišete v opombe!).

Cena za Počitnice v Centru Rog NI SUBVENCIONIRANA (220 € oz. plačilo po posameznih dnevih 45 €/dan)!

Na UPN nalogu v polje "namen" OBVEZNO napišite "Počitniško varstvo za IME IN PRIIMEK otroka" oz. otrok, za katere plačujete prijavnino, saj v nasprotnem primeru iz UPN naloga ni razvidno, za koga je prijavnina plačana.

V primeru odpovedi najmanj 5 delovnih dni pred pričetkom počitniškega varstva vam vrnemo celotno prijavnino, zmanjšano za administrativne stroške (10 €). Kasneje prijavnine ne vračamo.

V primeru bolezni vam ob predložitvi zdravniškega potrdila vrnemo celotno prijavnino, zmanjšano za 10 €, če varstvo odpoveste vsaj en delovni dan pred počitnicami. Ob kasnejši odpovedi (vikend pred pričetkom ali med počitniškim tednom) vam ob predložitvi zdravniškega potrdila vrnemo 15 € za vsak neizkoriščen dan počitnic. Za prvi neizkoriščen dan počitnic se šteje dan, ko otrokovo odsotnost javite najkasneje do 8. ure zjutraj na info@malaulica.si.

POMEMBNO: Prijava bo dokončno potrjena šele po prejemu plačila!

Pridržujemo si pravico do spremembe programa. Za vse dodatne informacije nam pišite na info@malaulica.si.