Vesela kuharija

  • Cena animacije: 100 €
  • Cena pogostitve: 36 - 58 €
  • Cena za vsakega dodatnega udeleženca: 15 €
  • Število udeležencev: 10
  • Trajanje: 2 uri

Vam otroci želijo pomagati v kuhinji tudi takrat, ko se vam zeeelo mudi in časa za sladko packarijo ni? Potem je vesela kuharija prava izbira. Gnetenje testa, posipanje dodatkov, opojne dišave in piškoti, narejeni z otroško ljubeznijo, okrašeni z več dekorativnimi dodatki, kot jih prenesejo.

Otroci si zavihajo rokave, nadenejo predpasnike, umijejo roke in pripravijo zmes, oblikujejo piškote, ki jih za konec okrasijo z neomejeno količino mrvic, čokoladnih zvezdic, smrečic, bonbonov in kokosovo moko. Piškote položijo v papirno košarico, ki so jo predhodno izdelali in porisali sami.

Starejši otroci si lahko sami pripravijo tudi sendviče. Namesto torte se iz hruške, grozdja in nekaj zobotrebcev lahko oblikuje imenitne sadne ježke, ob večji izbiri sadja pa tudi sadna nabodala.

Igrali se bomo igre, povezane sadjem, zelenjavo in sladicami.

Želim si rojstnodnevno veselo kuharijo

Sporočite nam želeni termin praznovanja in vaše kontaktne podatke, kamor vam bomo sporočili naš odgovor o razpoložljivosti termina.

Obrazec za prijavo na rojstnodnevno zabavo.

Z oddajo podatkov preko kontaktnega obrazca potrjujete, da ste seznanjeni z namenom in pravili varovanja osebnih podatkov. V Javnem zavodu Mala ulica vam zagotavljamo, da bomo tukaj zbrane osebne podatke uporabili izključno za namen posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali skladno z veljavno zakonodajo in našimi Pravili varstva zasebnosti.