Vampirski rojstni dan

  • Cena animacije: 140 €
  • Cena pogostitve: 72 €
  • Cena za vsakega dodatnega udeleženca: 15 €
  • Število udeležencev: 15
  • Trajanje: 3 ure

Mitološko bitje, ki se prehranjuje s pitjem krvi, je burilo in še vedno buri domišljijo najstnikov. Rojstnodnevna zabava v soju sveč bo ovita v črno – rdeče vampirske kostume, maska pa bo bleda, mrzla, bela z rdečimi ustnicami in zlato ali črno obrobo oči in velikimi sprednjimi zobmi. Najstnikom lahko pripravimo kup raziskovalnih nalog, ki jih rešujejo skoraj v popolni temi. Vzdušje pa bodo stopnjevale tudi vampirske zgodbe v soju sveč, ki gorijo v lampijonih narejenih izpod rok slavljenca in povabljenih.

Najstniki pri tej rojstnodnevni zabavi drug drugemu lahko naredijo vampirsko pričesko in namažejo nohte s temnim lakom. Naučimo se koreografijo na pesem »Adam′s family«. Za popestritev teme skupaj zvarimo bovlo s sadjem – plavajočimi zrkli, v kolikor je mogoče pa jo začinimo še s tekočim dušikom. Igrali se bomo igre, v katerih govoriš resnico ali sprejmeš izziv in iskanjem žrtev s prevezo čez oči.

Želim Vampirski rojstni dan

Sporočite nam želeni termin praznovanja in vaše kontaktne podatke, kamor vam bomo sporočili naš odgovor o razpoložljivosti termina.

Obrazec za prijavo na rojstnodnevno zabavo.

Z oddajo podatkov preko kontaktnega obrazca potrjujete, da ste seznanjeni z namenom in pravili varovanja osebnih podatkov. V Javnem zavodu Mala ulica vam zagotavljamo, da bomo tukaj zbrane osebne podatke uporabili izključno za namen posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali skladno z veljavno zakonodajo in našimi Pravili varstva zasebnosti.