Vampirski rojstni dan

  • Cena animacije: 140 €
  • Cena pogostitve: 46 € (pica in sok) / 80 € (cupcakes, pica, sokovi)
  • Cena za vsakega dodatnega udeleženca: 15 €
  • Število udeležencev: 15
  • Trajanje: 3 ure

Zabava poteka v večernem času (od 18.00 do 21.00), ko začne padati mrak in je čas, ko vampirji pokukajo na plano. Ogrnili se bomo v temna ogrinjala, si bledo poslikali obraze, dorisali velike in ošiljene vampirske zobe …

Tako pripravljeni se bomo zavrteli ob izbrani glasbi, pod disko kroglo in barvnimi lučmi; si predstavljate, kako bodo plapolala vampirska ogrinjala! Vampirji se bodo lahko pomerili v plesni bitki, prepevali ob glasbenih željah, drug drugemu uredili pričesko … Na koncu pa bomo v temi poiskali skrite svetleče predmete in ob soju sveč zagrizli v pripravljeno pojedino.

Želim Vampirski rojstni dan

Sporočite nam želeni termin praznovanja in vaše kontaktne podatke, kamor vam bomo sporočili naš odgovor o razpoložljivosti termina.

Obrazec za prijavo na rojstnodnevno zabavo.

Z oddajo podatkov preko kontaktnega obrazca potrjujete, da ste seznanjeni z namenom in pravili varovanja osebnih podatkov. V Javnem zavodu Mala ulica vam zagotavljamo, da bomo tukaj zbrane osebne podatke uporabili izključno za namen posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali skladno z veljavno zakonodajo in našimi Pravili varstva zasebnosti.