Male princeske in pogumni vitezi

  • Cena animacije: 100 €
  • Cena pogostitve: 36 - 58 €
  • Cena za vsakega dodatnega udeleženca: 15 €
  • Število udeležencev: 10
  • Trajanje: 2 uri

Deklice bodo iz kartona ustvarile svojo krono in jo tudi okrasile, dečki bodo izdelali ščite in meče. Nadeli si bodo prave kostume in se namazali z maskami za obraz in telo, grajske igre pa se lahko nato začnejo.

Na turnirju vitezov in princesk bomo poskakovali in preganjali nasprotnike iz polja, v konjeniškem spopadu se bomo borili na konju, seveda na mehkih blazinah. Vitezi bodo s ščitom čuvali utrdbo iz jogurtovih lončkov, drugi jo bodo skušali zrušiti z mehko žogico. Ne bo nam dolgčas.

Ko bomo postali lačni bomo napadli pravo grajsko pojedino in jo zaključili z okusno grajsko torto. Otroci bodo izdelane rekvizite po končani zabavi lahko odnesli s seboj domov.

Op. za alergike*: Barvanje obraza in telesa z barvami Face painting.

Prenesi, natisni in pošlji rojstnodnevno vabilo svojim prijateljem (.pdf, 680 kb)

Želim praznovati s princeskami in vitezi

Sporočite nam želeni termin praznovanja in vaše kontaktne podatke, kamor vam bomo sporočili naš odgovor o razpoložljivosti termina.

Obrazec za prijavo na rojstnodnevno zabavo.

Z oddajo podatkov preko kontaktnega obrazca potrjujete, da ste seznanjeni z namenom in pravili varovanja osebnih podatkov. V Javnem zavodu Mala ulica vam zagotavljamo, da bomo tukaj zbrane osebne podatke uporabili izključno za namen posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali skladno z veljavno zakonodajo in našimi Pravili varstva zasebnosti.