Lego zabava

  • Cena animacije: 100 €
  • Cena pogostitve: 36 - 58 €
  • Cena za vsakega dodatnega udeleženca: 15 €
  • Število udeležencev: 10
  • Trajanje: 2 uri

Zgodba o Lego kockah spremlja otroke že vrsto let in je zelo preprosta, saj jim dopušča in dovoljuje kreativnost, da iz povsem navadnih, običajnih barvitih ploščic s stiki gradijo, kreirajo in oblikujejo vse tisto, mogoče in nemogoče do meja domišljije.

Lego praznovanje kreira slavljenec, ki določa, kaj bomo sestavljali. Da pa ne bomo zgolj kreirali, bomo v praznovanje vključili še družabne igre, ki bodo popestrile in zaključile zgodbe ter dodale dodano vrednost praznovanju.

Otroke bomo zibali z odejo, šli se bomo gnilo jajce, ledene kipe in stolčkanje, kjer se morajo otroci usesti na stol pravih barv.

Lego rojstni dan bo vključeval pojedino, Lego pojedino, mizo dekorirano z Lego kockami, z obročki za prtičke in seveda z Lego torto.

Prenesi, natisni in pošlji rojstnodnevno vabilo svojim prijateljem (.pdf, 1,27 Mb)

Želim Lego zabavo

Sporočite nam želeni termin praznovanja in vaše kontaktne podatke, kamor vam bomo sporočili naš odgovor o razpoložljivosti termina.

Obrazec za prijavo na rojstnodnevno zabavo.

Z oddajo podatkov preko kontaktnega obrazca potrjujete, da ste seznanjeni z namenom in pravili varovanja osebnih podatkov. V Javnem zavodu Mala ulica vam zagotavljamo, da bomo tukaj zbrane osebne podatke uporabili izključno za namen posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali skladno z veljavno zakonodajo in našimi Pravili varstva zasebnosti.