Lego zabava

 • Cena animacije: 120 €
 • Starost: 4-7 let
 • Cena pogostitve: 40 € (toasti in sokovi)
  46 € (pica in sokovi)
  65 € (cupcakes, toasti, sokovi)
  80 € (cupcakes, pica, sokovi)
 • Cena za vsakega dodatnega udeleženca: 15 €
 • Število udeležencev: 10 otrok (9 povabljenih + slavljenec, z doplačilom največ 15 otrok)
 • Trajanje: 2 uri

Zgodba o Lego kockah spremlja otroke že vrsto let, a je še vedno aktualna, saj je s preprostimi gradniki mogoče ustvariti marsikaj.

Lego praznovanje kreira slavljenec, ki izbere, kaj bomo sestavljali, prav tako pa skupaj izberemo Lego izzive – morda bomo zgradili stolp, višji od slavljenca, se preizkusili v hitrostnem sestavljanju ali pa si pripravili lego bovling … Poleg zaboja Lego in Duplo kock bomo raziskali tudi tematske sete – slaščičarna, zabaviščni park in dinozavri.

Seveda tudi na tej zabavi ne bo manjkalo plesa in rajanja; otroci si bodo lahko izbrali poslikavo obraza, na koncu pa si bomo privoščili še pogostitev.

Prenesi, natisni in pošlji rojstnodnevno vabilo svojim prijateljem.

Želim Lego zabavo

Sporočite nam želeni termin praznovanja in svoje kontaktne podatke, mi pa bomo preverili razpoložljivost termina in vam sporočili naš odgovor.

Obrazec za prijavo na rojstnodnevno zabavo.

Z oddajo podatkov preko kontaktnega obrazca potrjujete, da ste seznanjeni z namenom in pravili varovanja osebnih podatkov. V Javnem zavodu Mala ulica vam zagotavljamo, da bomo tukaj zbrane osebne podatke uporabili izključno za namen posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali skladno z veljavno zakonodajo in našimi Pravili varstva zasebnosti.