Indijanke in indijanci

  • Cena animacije: 100 €
  • Cena pogostitve: 36 - 58 €
  • Cena za vsakega dodatnega udeleženca: 15 €
  • Število udeležencev: 10
  • Trajanje: 2 uri

Deklice želijo biti Pocahontas, dečki bojeviti indijanci. Indijanske igre pa tako ali tako že poznamo, čeprav ponavadi ne vemo, da so v resnici indijanske. Še prej bomo pripravili tipi, indijanski šotor, se oblekli, namazali, naredili perjanico, naučili pesmico in se veeeliko igrali.

Med dvema ognjema je najbolj poznana indijanska igra. Tudi izbijanje kamnov je indijanska igra, ki določa vodjo plemena. Šli se bomo še igro »žoga v vedro«, »trinoga« in »krompirjevo bitko«.

Indijanci in indijanke bodo sami ustvarili svojo perjanico, potem bomo postavili indijanski šotor. Pred ogledalom si bomo nanesli indijanskih barv in si nadeli že pripravljenih kostumov.

Pogostitev bo tokrat indijanska, morda bomo sedeli celo na tleh. Sigurno pa nas čaka še kakšno indijansko presenečenje.

Op. za alergike*: Barvanje obraza in telesa z barvami Face painting.

Prenesi, natisni in pošlji rojstnodnevno vabilo svojim prijateljem (.pdf, 1,04 Mb)

Želim praznovati z indijankami in indijanci

Sporočite nam želeni termin praznovanja in vaše kontaktne podatke, kamor vam bomo sporočili naš odgovor o razpoložljivosti termina.

Obrazec za prijavo na rojstnodnevno zabavo.

Z oddajo podatkov preko kontaktnega obrazca potrjujete, da ste seznanjeni z namenom in pravili varovanja osebnih podatkov. V Javnem zavodu Mala ulica vam zagotavljamo, da bomo tukaj zbrane osebne podatke uporabili izključno za namen posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali skladno z veljavno zakonodajo in našimi Pravili varstva zasebnosti.