Gusarska zabava

  • Cena animacije: 100 €
  • Cena pogostitve: 40 € (toasti in sokovi))/ 65 € (cupcakes, toasti, sokovi)
  • Cena za vsakega dodatnega udeleženca: 15 €
  • Število udeležencev: 10 otrok (9 povabljenih + slavljenec, z doplačilom največ 15 otrok)
  • Trajanje: 2 uri

Otroci se bodo prelevili v prave gusarje, zato si bodo izdelali preveze za oko in si nadeli pripravljene kostume ter gusarske rutke. Poslikali si bomo tudi obraze ter nadeli skrivno gusarsko ime, tako pripravljeni pa se podali na gusarsko preizkušnjo; pravi gusar mora biti namreč mojster pretvarjanja, prestati pa mora tudi preizkus morske bolezni (guganje v odeji).

Okrepčali se bomo na gusarski požrtiji, nato pa stopili na pot za skritim zakladom. Gusarji bodo morali s skupnimi močmi poiskati uganke in jih rešiti, da bodo našli skrito skrinjo, v njej pa zaprte sladke, zlate cekine.

Op. za alergike*: Barvanje obraza in telesa z barvami Face painting.

Prenesi, natisni in pošlji rojstnodnevno vabilo svojim prijateljem (.pdf, 1,13 Mb)

Želim gusarsko zabavo

Sporočite nam želeni termin praznovanja in vaše kontaktne podatke, kamor vam bomo sporočili naš odgovor o razpoložljivosti termina.

Obrazec za prijavo na rojstnodnevno zabavo.

Z oddajo podatkov preko kontaktnega obrazca potrjujete, da ste seznanjeni z namenom in pravili varovanja osebnih podatkov. V Javnem zavodu Mala ulica vam zagotavljamo, da bomo tukaj zbrane osebne podatke uporabili izključno za namen posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali skladno z veljavno zakonodajo in našimi Pravili varstva zasebnosti.