Gusarska zabava

  • Cena animacije: 100 €
  • Cena pogostitve: 36 - 58 €
  • Cena za vsakega dodatnega udeleženca: 15 €
  • Število udeležencev: 10
  • Trajanje: 2 uri

V dveh urah se bomo dodobra prepotili v lovu za skritim zakladom, oblečeni in opravljeni kot pravi gusarji. Z opremo, ladjo, zastavami in vsem drugim, kar sodi na zabavo!

Otroci si bodo naredili gusarski klobuk,  rutico in prevezo za oči iz kartona, ki ga bomo pobavali s tempera barvami. Skupinsko se bomo lotili  še gusarske zastave,  potem pa se oblekli v gusarske obleke in se namazali z gusarskimi barvami. Tako opravljeni  se bomo odpravili na pravo gusarsko požrtijo, medtem pa poslušali še zgodbe Gusarja Berta, Piratov ...

Po pogostitvi se prava gusarska zabava šele prične. Otroci bodo seveda iskali skriti zaklad - ko bodo pravilno rešili vse naloge, si bodo prislužili čokoladni cekin iz skrinje z zakladom. Gusarji bodo doživeli pravo morsko bolezen, ko jih bomo gugali na odeji, skušali bodo sestreliti piratsko ladjo, tekli skozi gusarski poligon med ovirami in se igrali v igrah z žogo.

Op. za alergike*: Barvanje obraza in telesa z barvami Face painting.

Prenesi, natisni in pošlji rojstnodnevno vabilo svojim prijateljem (.pdf, 1,13 Mb)

Želim gusarsko zabavo

Sporočite nam želeni termin praznovanja in vaše kontaktne podatke, kamor vam bomo sporočili naš odgovor o razpoložljivosti termina.

Obrazec za prijavo na rojstnodnevno zabavo.

Z oddajo podatkov preko kontaktnega obrazca potrjujete, da ste seznanjeni z namenom in pravili varovanja osebnih podatkov. V Javnem zavodu Mala ulica vam zagotavljamo, da bomo tukaj zbrane osebne podatke uporabili izključno za namen posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali skladno z veljavno zakonodajo in našimi Pravili varstva zasebnosti.