NA ULICE! Odraščanje v današnjem času

  • Cena: 24 € (stroški dostave so vključeni v ceno)
AddToCartFormLegend.LEGEND_TITLE

Monografija se NA ULICE! Odraščanje v današnjem času se ukvarja s strokovnimi analizami sodobnega otroštva, odraščanja, družinskega in starševskega življenja ter predstavlja pomembne inovativne raziskave otroške igre, intervjujev z mamami in očeti, ki obiskujejo dejavnosti Javnega zavoda Mala ulica, ter dodatnih dejavnosti, ki jih nudimo v Mali ulici, kot so: ulično delo, gozdna pedagogika, vrtišče. 

"Monografija »Na ulice! Odraščanje v sodobnem svetu« je zanimivo srečanje strokovnjakinj iz razvojne in socialne psihologije, pedopsihiatrije in socialne pedagogike ter sodelavk javnega zavoda Mala ulica. V monografiji najdemo zelo zanimiv spoj strokovnih analiz sodobnega otroštva, odraščanja, družinskega in starševskega življenja, socialnopedagoškega uličnega dela, odnosov in vrednot."(iz recenzije Tanje Rener)

"Knjiga predstavlja izjemno izviren in sodoben spoj raznolikih sodobnih znanj o otroštvu, mladostništvu, odraščanju, starševanju, duševnem zdravju, uličnem in terenskem delu. Ne pozabi na ranljive skupine in prinaša izjemno bogat nabor že obstoječih ponudb, ponekod vključno z vidiki njihovih izvajalcev ali uporabnikov."(iz recenzije Bojana Dekleve)

Monografijo smo v Javnem zavodu Mala ulica izdali konec marca 2024 v sozaložništvu z Založbo FDV v zbirki Psihologija vsakdanjega življenja.