Igriva vadba za dojenčka

  • Cena: 19,90 € (stroški dostave so vključeni v ceno)
AddToCartFormLegend.LEGEND_TITLE

Spletna trgovina omogoča nakupe fizičnim osebam. Z nakupom na naši spletni strani se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine.

Naročila pravnih oseb obravnavamo posamično. Naročilo lahko oddate na info@malaulica.si.

 

Knjiga – Igriva vadba za dojenčka, je temelj razvojnega koncepta pedokinetika®, ki ga skozi integracijo več kot 20-letnih izkušenj povezovanja znanj akademskega študija z izkustveno prakso razvija in utemeljuje Andreja Semolič. 

V Mali ulici se zavedamo pomena gibanja in igre v najzgodnejšem obdobju otrokovega razvoja. Knjiga je popotnica staršem, da lahko s pravilnim ravnanjem vodijo svojega dojenčka skozi pomembne faze gibalnega razvoja in pridobijo znanje, kako dojenčku nuditi optimalno oporo za ustrezno spodbudo gibanja, vse od obračanja in kobacanja do samostojne hoje. 

Odlomek iz knjige:

OTROK PRED VAMI

Za otroka je pomemben vsak dvig, vsak dotik. In če to nehote in zaradi nevednosti opravljate tako, kot pač najbolje znate, lahko z neustreznim premikanjem pri otroku zavirate uspešen gibalni razvoj, kar za seboj potegne tudi druge vidike razvoja njegove osebnosti. S ponavljajočimi neustreznimi prijemi tako otrok avtomatizira napačne gibe, ki ga pri napredovanju v razvoju omejujejo.