Večerni klepetki z Aleksandro (Zoom)

 • Termin Vsako sredo
 • Ura 19:30
 • Pogovore vodi Aleksandra Klopčič, družinska in zakonska terapevtka
 • Cena brezplačno
 • Kje Srečanje na ZOOM-u

Ko otroci zaspijo, ponavadi delamo obračun dne, ki je za nami. Pogosto gredo razmisleki v smeri vprašanja: "Kako bi lahko reagiral/-a bolje?” Odslej boste to lahko naredili v družbi psihoterapevtke!

Večerni klepetki so namenjeni staršem, ki so v zagati, ki bi radi kaj konkretnega vprašali ali pa samo poklepetali. V varnem krogu bomo raziskovali in delili izkušnje, na kakšne načine lahko izboljšamo in poglobimo odnos z otroci.

Se vidimo v sredo zvečer!

POVEŽI SE TUKAJ.

Vsi termini

 • 08. december sreda 19:30

  Midva in najine družine – odnos s širšo družino po rojstvu otrok

  Bi po vikendu, ki ste ga preživele s širšo družino, potrebovale kak dan dodatnega dopusta? Niste edine! Tokrat klepetamo o večnih vprašanjih, zakaj nam je ob najbližjih včasih najtežje in kaj je tisto, kar nas ob njih najbolj iztiri. Pogovor bo tekel o medgeneracijskih prenosih čustvenih blokad in kako jih razvozlati, da našim otrokom kasneje ne bo tako težko biti ob nas.  

 • 15. december sreda 19:30

  Ženstvenost in materinstvo

  Ženska ima mnogo vlog: partnerica, mama, hčerka, sestra, teta, zaposlena, … In vendar v želji, da bi dobro opravljale naloge, ki jih s seboj prinesejo vse te identitete, najhitreje pozabimo na tisto vlogo, ki se skriva pod vsemi drugimi – biti ženska. Tokrat razmišljamo o tem, kaj ženstvenost pomeni nam osebno, kaj nam pomeni za odnos z otrokom in partnerjem ter kako jo razvijati ob zahtevah vseh drugih nalog, s katerimi se vsakodnevno srečujemo.

 • 22. december sreda 19:30

  Predpraznični Klepetek

  Tokratni Klepetek bo odet v praznične barve. Rdeča (pa malo tudi zlata in srebrna) nit pogovora bo, kakšen je pravi pomen praznikov za družino ter kaj imajo od praznikov otroci. Skupaj bomo razmislile tudi o pomenu obdarovanja, okrasitve in zakaj smo si ljudje sploh praznike sploh izmislili.