Večerni klepetki z Aleksandro

 • Termin Vsak ponedeljek
 • Ura 20:15
 • Pogovore vodi Aleksandra Klopčič, družinska in zakonska terapevtka
 • Cena brezplačno
 • Kje Srečanje na ZOOM-u

Ko otroci zaspijo, ponavadi delamo obračun dne, ki je za nami. Pogosto gredo razmisleki v smeri vprašanja: "Kako bi lahko reagiral/-a bolje?” Odslej boste to lahko naredili v družbi psihoterapevtke!

Večerni klepetki so namenjeni staršem, ki so v zagati, ki bi radi kaj konkretnega vprašali ali pa samo poklepetali. V varnem krogu bomo raziskovali in delili izkušnje, na kakšne načine lahko izboljšamo in poglobimo odnos z otroci.

Se vidimo v ponedeljek zvečer!

POVEŽI SE TUKAJ.

Vsi termini

 • 08. marec ponedeljek 20:15

  OTROŠKA AGRESIJA

  Agresivno vedenje je v predšolskem obdobju precej pogost pojav. Ta ponedeljek se bomo pogovarjali, zakaj do tega pojava prihaja ravno v tem obdobju. Skupaj bomo raziskali, kje je meja med razvojno običajnim vedenjem in kdaj se nam morajo prižgati rdeči alarmi. Pogovarjali pa se bomo tudi, kako otroka spodbuditi pri tem, da agresijo preoblikuje v asertivnost.

  POVEŽI SE TUKAJ.

 • 15. marec ponedeljek 20:15

  VARNA NAVEZANOST V PREDŠOLSKEM OBDOBJU

  Tokrat bo rdeča nit pogovora tekla okoli varne navezanosti in vprašanja, kako se vzpostavi. Varna navezanost je namreč tista, ki otroke najboljše opremi za življenje v čustveno polnih odnosih. Čas, v katerem se najintenzivneje razvija, pa je omejen na zgodnje otroštvo, zato je globina odnosa, ki ga z otrokom spletemo v predšolskem obdobju, ključnega pomena.

  POVEŽI SE TUKAJ.

 • 22. marec ponedeljek 20:15

  KAKO VZGOJITI BRALCA?

  Ko slikanice zamenjajo prve pravljice, se začne senzitivno obdobje, v katerem otroci počasi razvijajo veselje do branja. Branje z otrokom je izjemnega pomena za njegov razvoj slušne pozornosti, razumevanja besed, abstraktnega mišljenja, veselja do novega znanja, predbralnih komptenec in še mnogih drugih veščin, ki mu bodo prišle prav za vse življenje. Ta ponedeljek raziskujemo praktične korake, kako si zarediti knjižnega molja.

  POVEŽI SE TUKAJ.