Srečanje vseh neverjetnih družin

Drage neverjetne mame, očki in otroci!

Vabimo vas na srečanje vseh neverjetnih družin, ki se bo odvijalo na mednarodni dan družin, v nedeljo, 15. maja, od 11. do 16. ure na piknik prostorih RIC Sava (Dajnkova ulica, 1000 Ljubljana). Ob zabavnem druženju za starše in otroke boste lahko z voditelji treningov starševstva delili svoje izkušnje in izzive, ki morda ostajajo, in se srečali z drugimi starši, ki utrjujejo piramido dobrega sodelovanja s svojimi otroki.

Epidemija Covid-19 ter z njo povezani epidemiološki ukrepi za zajezitev širjenja okužb so nam v preteklih letih življenje popolnoma obrnili na glavo. Spremenjeni način življenja (socialna izolacija in osamljenost, šolanje na daljavo, delo na domu) je marsikoga pahnil v stisko, prepoved neformalnih druženj pa je tudi naša srečanja treningov starševstva Neverjetna leta začasno preselila na splet.

Napočil je čas, da se ponovno vsi srečamo in preživimo neverjetno prijeten, igriv in poučen nedeljski dan v živo.
Zaradi lažje organizacije srečanja, kjer bodo ob sproščenem piknik vzdušju potekale tudi delavnice za starše in otroke, vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite prek spletne prijavnice, in sicer najkasneje do 9. maja 2022.

Veselimo se srečanja z vami!

Ekipa Neverjetna leta