Malo gledališče

 • Cena: vkjučeno v ceno vstopnice
 • Termin: vsako nedeljo ob 17.00 uri

Vsako nedeljo od oktobra do aprila ob 17. uri otroke razveseljuje lutkovna predstava na Mali ulici. Izbor predstav je pester, vse predstave pa so namenjene predšolskim otrokom.

V Mali ulici  gostujejo različne ustvarjalne gledališke skupine in posamezniki, med njimi LG NEBO, Bičikleta, Glasbeno gledališče Melite Osojnik, Kinetikon KUD, Gledališče Makarenko, Lutkovno gledališče 3, Teater Cizamo in drugi. Naslov in izvajalca posamezne predstave najdete v Koledarju.

Vsi termini

 • 07. oktober nedelja 17:00

  Čarodej Mare Čare

  Čarodej Mare Čare bo otroke razveseljeval z izdelovanjem figuric iz balonov in skupaj z njimi izvedel nekaj čarovniških trikov.

 • 14. oktober nedelja 17:00

  Lutkovno gledališče Pupilla: Smehljajoče se jabolko

  Nekje na svetu je bilo kraljestvo, ki ga je začaral zlobni čarovnik. Med ljudi je zasejal slabo voljo, zato se ni nihče več smejal. Kraljeva najmlajša hči Valentina je sklenila, da bo poiskala rešitev. Ker pa je sama ni našla, je dal njen oče objaviti razglas. Obljubil je, da bo dal svojo najmlajšo hči za ženo tistemu mladeniču, ki mu bo prinesel smehljajoče se jabolko. Valentina je prišla v roke nenavadnega mladeniča. Njena pot ni bila lahka, a v mislih si je ves čas ponavljala: "Smehljajoče jabolko bo vse rešilo. V kraljestvo vrnil se bo smeh in dobra volja pri ljudeh."

 • 21. oktober nedelja 17:00

  Gledališče Lalanit: Fuj, gosenica!

  Iz majhnega jajčeca se izleže majhna gosenica. Postaja vse večja in debelejša in ne ravno najbolj zadovoljna sama s seboj. Kaj vse se ji zgodi, preden popolnoma ne odraste.