Mala šola psihopatologije za starše

Psihopatologija je veda o odstopanjih od običajnega psihofizičnega funkcioniranja posameznika. V zvezi z otroki nam ta veda skuša podati odgovore na vprašanja, kot so na primer: Do katerega leta so nesreče z lulanjem še nekaj povsem normalnega? Zakaj se moj otrok še ne igra samostojno? So izzivi, ki jih imamo pri hranjenju še normalni ali morda nakazujejo kaj več? Je moj otrok hiperaktiven ali samo živahen? S tovrstnimi vprašanji se občasno srečajo skoraj vsi starši, zato v Mali ulici odpiramo Malo šolo psihopatologije za starše. 

Mala šola psihopatologije je namenjena vsem staršem, ki jih tovrstne teme zanimajo. Na enostaven, pregleden in razumljiv način se bomo sprehodili skozi motnje, ki se lahko pojavljajo v otroštvu. Pogovarjali se bomo o tem, na kaj moramo biti starši pri otrocih pozorni in kako je videti običajni razvoj otroka. Govorili bomo tudi o tem, kako lahko starši z nekaj preprostimi strategijami preventivno poskrbimo za zdrav razvoj otrokovih možganov.

Z Malo šolo psihopatologije za starše ponovno začnemo 29. 9. 2022. Prvi del srečanja bo namenjen predavanju, v drugem delu pa bo prostor za razpravo, v okviru katere bomo odgovorili na vaša vprašanja. Cena programa znaša 40 €. 

Malo šolo psihopatologije za starše vodi Aleksandra Klopčič, zakonska in družinska terapevtka.
Dodatne informacije in prijave: aleksandra.klopcic@malaulica.si