Konj, moja najljubša žival

Na delavnici za male in velike ljubitelje konj bo vsak izdelal svojo konjeniško rozeto, ki bo zasedla prav posebno mesto v domači zbirki osvojenih pohval, diplom in kolajn. Pika, Blisk in Čoko so le nekateri izmed konjičkov na palici, ki jih boste lahko nahranili in počesali. Z njimi se boste preizkusili v jezdenju in preskakovanju ovir ter se morda navdušili nad hobbyhorsingom, novim športom 21. stoletja za otroke in mladostnike.

Delavnico izvaja arhitektka Raša Böhm Vidmar, ki želi otrokom približati čudoviti svet konj prek izvajanja ustvarjalnih idej in zanimivih gibalnih izzivov. Njene ‘naredi sam’ prispevke lahko spremljate na hijahop.si, več o konjih na palici pa zapisuje na portalu hobbyhorsing.si.

Vsi termini

  • 09. marec sobota 11:00

    PODKVE ZA SREČO

    Ste vedeli, da so imeli konji nekoč 3 prste? Danes pa jih podkujejo s podkvami, ki so tudi simbolične prinašalke sreče. Z željo, da si ponoči prikličemo najlepše sanje, bomo na delavnici izdelali lovilec sanj v obliki podkve. Igrali se bomo tudi s čisto pravimi podkvami, jih 'obuli' in z njimi ustvarjali realističen zven kopitljanja konj. Otroci, starejši od 6 let pa se lahko z Zvočnimi podkvami preizkusite v učenju ritmične koreografije in za zaključek delavnice starše razveselite z mini prazničnim nastopom.

    Delavnico izvaja arhitektka Raša Böhm Vidmar, ki želi otrokom približati čudoviti svet konj skozi ustvarjalne ideje in zanimive gibalne izzive. Izdeluje Zvočne podkve in združuje oboje.

     Hobbyhorsing MalaUlica4