Klepetalnica za očke

  • Kdaj četrtek ob 17. uri (enkrat mesečno)
  • Cena 10 eur
  • Vodi družinski terapevt in supervizor dr. Janez Sečnik
  • Prijave aleksandra.klopcic@malaulica.si

Časi neangažiranih očetov, ki se aktivirajo samo, ko je otroke treba kaznovati, so že dolgo mimo. Vse bolj se namreč zavedamo pomembne vloge, ki jo moški igrajo pri vzgoji otrok. Kadar se oče dobro ujame s svojim otrokom, dobi očetovstvo še poseben pridih živahnosti, povezanosti in sproščenosti. Trden in poglobljen odnos z očetom blagodejno vpliva na psihosocialni razvoj otroka.

Za moške, ki si želijo o teh temah govoriti ne samo s partnerko, ampak tudi z drugimi očeti, na Mali ulici organiziramo Klepetalnico za očke. Klepetalnica je namenjena vsem očkom, ki bi se radi v družbi drugih moških pogovarjali o svojih izkušnjah življenja z otroci in družino. Strokovno jo bo vodil družinski terapevt in supervizor dr. Janez Sečnik.

Dr. Janez Sečnik že skoraj 20 let deluje kot družinski terapevt. Leta 2013 je doktoriral na temo medgeneracijskega prenosa sramu. Poleg terapevtskega dela se kot učitelj redno srečuje z otroci in starši. Pogosto piše in predava, v medijih pa se pojavlja predvsem na teme družinskih odnosov in očetovstva. Sodeluje z Unicefom in Univerzo Sigmunda Freuda v Ljubljani.

V času poteka skupine lahko poskrbimo za vaše otroke na ustvarjalnici. Varstvo za otroke (4+) je všteto v ceno obiska Klepetalnice.

Informacije in prijave: aleksandra.klopcic@malaulica.si