USTVARJALNI KOTIČEK

Naši prostori so polni skrivnostnih kotičkov, a smo prepričani, da ste do sedaj pokukali v prav vse - tudi takšne, kjer črke plešejo, vile čarajo in se pod mizo skrivajo najbolj prijazni razbojniki s celega sveta! Naša knjižnica v stolpu Male ulice ni prav nič zaprašena, saj jo redno pospravljamo in zalagamo z različnimi knjigami. Poleg bogato založenih knjižnih polic vas sedaj v knjižnici čaka že pripravljen Ustvarjalni kotiček.

Na mizi vas bo vsak mesec pričakala nova ustvarjalna naloga, z izzivi in vsem potrebnim materialom. 

Tokrat smo navdih za ustvarjanje našli globoko pod gladino. Ker vemo, da ste vsi že vsaj enkrat pogumno pokukali v skrivnostni morski svet, nas zanima, kaj oz. koga vse ste tam srečali. Morda zaklad, ostanke gusarskih ladij, živali, alge, potapljače, globokomorska bitja, ki se svetijo v temi, ali strašno pošastne pošasti? Vabljeni, da svoje globokomorske dogodivščine delite z nami in svoje izdelke obesite med valove ali položite na morsko dno!

Obiščite našo knjižnico v stolpu Male ulice in se prepustite domišljiji! Komaj čakamo, da vidimo, kaj vse bo nastalo ...