Zabava s Piko Nogavičko

 • Trajanje: mala zabava s Piko Nogavičko (2 uri) in velika zabava s Piko Nogavičko (3 ure)
 • Število udeležencev male zabave s Piko Nogavičko: 10 otrok (9 povabljenih + slavljenec, z doplačilom največ 15 otrok)
 • Število udeležencev velike zabave s Piko Nogavičko: 15 otrok (14 povabljencev + slavljenec, z doplačilom največ 20 otrok)
 • Starost: od 4 do 7 let (mala zabava) in od 7 do 10 let (velika zabava)
 • Cena animacije: mala zabava s Piko Nogavičko (120 €) in velika zabava s Piko Nogavičko (150 €)
 • Cena pogostitve: 40 € (toasti in sokovi)
  46 € (pica in sokovi)
  65 € (cupcakes, toasti, sokovi)
  80 € (cupcakes, pica, sokovi)
 • Cena za vsakega dodatnega udeleženca: 15 €

Dobrodošli v Pikino vilo Čira čara. S Piko ni nikoli dolgčas in tudi nam ne bo. Deklice si bodo spletle kitke, nadeli si bomo pripravljene pisane kostume, prav vsi pa postali igrivi, norčavi in zabavni. Na zabavi ne bo manjkal niti konj Alfred, ki ga bodo otroci ustvarili sami in ga potem tudi odnesli domov.

Tako kot Pika bomo tudi mi plesali, tekali s konjem, morda se tudi preizkusili v žongliranju in drugih vragolijah. Na koncu si bomo pripravili še pojedino; le kako bo to potekalo, saj veste Pika se požvižga na bonton.

Prenesi, natisni in pošlji rojstnodnevno vabilo svojim prijateljem.

Želim zabavo s Piko Nogavičko

Sporočite nam želeni termin praznovanja in svoje kontaktne podatke, mi pa bomo preverili razpoložljivost termina in vam sporočili naš odgovor.

Obrazec za prijavo na rojstnodnevno zabavo.

Z oddajo podatkov preko kontaktnega obrazca potrjujete, da ste seznanjeni z namenom in pravili varovanja osebnih podatkov. V Javnem zavodu Mala ulica vam zagotavljamo, da bomo tukaj zbrane osebne podatke uporabili izključno za namen posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali skladno z veljavno zakonodajo in našimi Pravili varstva zasebnosti.