Disko zabava

  • Cena animacije: 140 €
  • Cena pogostitve: 72 €
  • Cena za vsakega dodatnega udeleženca: 15 €
  • Število udeležencev: 15
  • Trajanje: 3 ure

Zabava z animacijo se dogaja v zgodnjih večernih urah (18-21).

Najstniki lahko sami prinesejo glasbo, na katero želijo plesati. Na nek način postanejo svojevrstni dj-i, plesalci in pevci, saj se ob glasbeni podlagi lahko izkažejo na karaokah. Na zabavi lahko naredimo tudi kozmetični, frizerski in stilski salon.

Četudi je zabava namenjena plesu, se najde čas za posebne stilske dodatke, očala, lasne vložke, torbice ipd. Najstniki se preoblečejo v party obleke, dekleta pa svoj izbor popestrijo s posebnimi neon barvnimi ličili in laki, ki oddajajo fluorescenten lesk pod UV-lučmi.

Ob disco kroglah in glasni glasbi se ples s koreografijo ali brez lahko začne. Disco žurerji pijejo tudi posebne barvite brezalkoholne cocktajle.

Igrajo se lahko tudi drzne igre, v katerih morajo spregovoriti resnico, ki že meji na skrivnosti ali sprejeti drug izziv. Predvsem pa vedno upoštevamo želje slavljenca/ke in se zabavamo z igrami, ki jih želi.

 

Želim praznovati na disko zabavi

Sporočite nam želeni termin praznovanja in vaše kontaktne podatke, kamor vam bomo sporočili naš odgovor o razpoložljivosti termina.

Obrazec za prijavo na rojstnodnevno zabavo.

Z oddajo podatkov preko kontaktnega obrazca potrjujete, da ste seznanjeni z namenom in pravili varovanja osebnih podatkov. V Javnem zavodu Mala ulica vam zagotavljamo, da bomo tukaj zbrane osebne podatke uporabili izključno za namen posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali skladno z veljavno zakonodajo in našimi Pravili varstva zasebnosti.