Disko zabava

DISKO ZABAVA (7+)

Disko zabava se dogaja v zgodnjih večernih urah (od 18.00 do 21.00).

Zabava bo potekala v znamenju glasbe, plesa in igre. Poiskali bomo glasbene želje, skupaj prepevali in ustvarili pravo plesno bitko. Da pa nam ne bo prekmalu zmanjkalo energije, si bomo vmes izdelali tudi disko očala, si poslikali obraze, morda uredili frizure, se fotografirali ob UV luči in ugotovili, katere barve se svetijo v temi. Tako pripravljeni se bomo zavrteli pod disko kroglo in barvnimi lučmi ter uživali v barvitih brezalkoholnih koktejlih.

** Če si želite bolj skrivnostne in temačne zabave, lahko pripravimo vampirsko disko zabavo, kjer se bomo ogrnili v temna ogrinjala, si bledo poslikali obraze ter si dorisali velike in ošiljene vampirske zobe.

Prenesi, natisni in pošlji rojstnodnevno vabilo svojim prijateljem.

Več o naših rojstnodnevnih zabavah si lahko preberete TUKAJ.

Želim praznovati na disko zabavi

Sporočite nam želeni termin praznovanja in svoje kontaktne podatke, mi pa bomo preverili razpoložljivost termina in vam sporočili naš odgovor.

Obrazec za prijavo na rojstnodnevno zabavo.

Z oddajo podatkov preko kontaktnega obrazca potrjujete, da ste seznanjeni z namenom in pravili varovanja osebnih podatkov. V Javnem zavodu Mala ulica vam zagotavljamo, da bomo tukaj zbrane osebne podatke uporabili izključno za namen posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali skladno z veljavno zakonodajo in našimi Pravili varstva zasebnosti.