Disko zabava

  • Cena animacije: 150 €
  • Starost: 7-10 let
  • Cena pogostitve: 46 € (pica in sokovi)
    80 € (cupcakes, pica, sokovi)
  • Število udeležencev: do 15 (slavljenec+povabljeni)
  • Trajanje: 3 ure

Zabava z animacijo se dogaja v zgodnjih večernih urah (od 18.00 do 21.00).

Zabava bo potekala v znamenju glasbe, plesa in igre. Poiskali bomo vse glasbene želje, skupaj prepevali in ustvarili pravo plesno bitko. Da pa nam ne bo prekmalu zmanjkalo energije, si bomo vmes izdelali tudi disko očala, si poslikali obraze, morda uredili frizure, se fotografirali ob UV luči in ugotovili, katere barve se svetijo v temi. Tako pripravljeni se bomo zavrteli pod disko kroglo in barvnimi lučmi, na koncu pa si postregli še s slastno pogostitvijo, kjer ne bodo manjkali niti barviti brezalkoholni koktejli.

Prenesi, natisni in pošlji rojstnodnevno vabilo svojim prijateljem.

Želim praznovati na disko zabavi

Sporočite nam želeni termin praznovanja in svoje kontaktne podatke, mi pa bomo preverili razpoložljivost termina in vam sporočili naš odgovor.

Obrazec za prijavo na rojstnodnevno zabavo.

Z oddajo podatkov preko kontaktnega obrazca potrjujete, da ste seznanjeni z namenom in pravili varovanja osebnih podatkov. V Javnem zavodu Mala ulica vam zagotavljamo, da bomo tukaj zbrane osebne podatke uporabili izključno za namen posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali skladno z veljavno zakonodajo in našimi Pravili varstva zasebnosti.