Aktivnosti

V Mali ulici se dogaja veliko stvari: ustvarjalnice, tečaji in številni dogodki za male in velike. Dogodke vodijo skrbno izbrani in usposobljeni strokovnjaki, ki uživajo v delu z otroki in starši.

Z velikim veseljem sporočamo, da smo v Javnem zavodu Mala ulica skupaj s 7 partnerji iz cele Slovenije ponovno uspešno kandidirali na javnem razpisu Ministrstva za zdravje za sofinanciranje programov varovanja in krepitve zdravja do leta 2025 – »Skupaj za družbo zdravja«. Kot nosilec projekta NEVERJETNA LETA – TRENINGI STARŠEVSTVA smo pridobili sredstva za izvajanje programa Neverjetna leta v Sloveniji za obdobje 2022 – 2025. V tem obdobju bo Ministrstvo za zdravje sofinanciralo program Neverjetna leta, in sicer: treninge starševstva Neverjetna leta za starše otrok od 3. do 8. leta starosti in treninge starševstva Moj neverjetni dojenček

Treningi so za uporabnike, vključene v projekt, brezplačni. 

Pri izvedbi projekta sodelujejo: Javni zavod Mala ulica (nosilec projekta), Univerzitetni klinični center Ljubljana, Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Ljubljana, Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor, Center za socialno delo Gorenjska, Center za socialno delo Koroška, Center za socialno delo Severna Primorska in Zdravstveni dom Kočevje.

Projekt sofinancira Ministrstvo za zdravje RS.