Zimsko počitniško varstvo 2022 v Mali ulici (1. - 5. razred)

  • Lokacija: Družinski center Mala ulica, Prečna 7, 1000 Ljubljana
  • Datum: 21. 2. 2022 - 25. 2. 2022
  • Ure: 7:30 - 16:00
  • Starostna skupina: 1. - 5. razred
  • Število otrok v skupini: 10 - 15
  • Cena za udeležence s stalnim bivališčem v MOL: 80 € (sorojenec/-ka ima 30% popust), dnevno varstvo 18 €
  • Cena za udeležence s stalnim bivališčem izven MOL: 160 € (dnevno varstvo 34 €)

Približuje se čas zimskih počitnic, ki jih lahko preživiš tudi v Mali ulici. Skupaj bomo razgrnili zemljevide in raziskovali mestne ulice ter poti do bližnjih parkov in gozdov, eno od njih pa bomo postavili in označili kar sami. V gozdu bomo gradili skrivališča, iz snega ali palic, iskali pobeglega mamuta …, v igralnici bo dovolj igre, da nadoknadimo vse zamujene dni, zadišalo bo tudi po slastnem kosilu najljubše jedi mnogih otrok, ki ga bomo pripravili sami in se pri tem prepustili ustvarjanju in zabavi. Vabljeni v našo družbo – vedno sproščeno in nasmejano!

Zaradi epidemičnih razmer bodo letošnje počitnice prilagojene, vendar v skladu z navodili NIJZ in ukrepi Vlade RS. Skupina otrok bo manjša, od 10 do največ 15 otrok, z njimi pa bodo trije odrasli. V primeru spremembe vladnih ukrepov, si pridržujemo pravico do spremembe programa in možnost odpovedi izvedbe novoletnega počitniškega varstva. 

Ker se zavedamo resnosti trenutnih epidemičnih razmer, spoštujemo spremembe in dopolnitve Odloka o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 (Uradni list RS, št. 177/21 in št. 174/21), ki ga je Vlada sprejela z namenom izvajanja obveznega samotestiranja učencev od 1. do 5. razreda oziroma izpolnjevanja pogoja PCT. Ob upoštevanju trenutno veljavnih odlokov otroci samotestiranje ob prisotnosti staršev opravijo v Mali ulici. 

Poskrbeli bomo za fizično razdaljo med otroci, umivanje in razkuževanje rok, higieno kašlja in druge ukrepe, ki jih priporočajo pristojne institucije. Starši boste ob prvem prihodu otroka podpisali izjavo o odsotnosti znakov bolezni.

Za dodatne informacije v zvezi z organizacijo počitniškega varstva smo vam na voljo na info@malaulica.si. Prijave na počitniško varstvo bomo zbirali do zapolnitve mest.

Prednost imajo otroci s stalnim bivališčem v MOL. Drugi otrok ima 30 % popust na tedensko prijavo. Pridržujemo si pravico do spremembe programa.