Zimske počitnice na vrtu 2021

Prednostno bomo obravnavali prijave otrok s stalnim bivališčem v Mestni občini Ljubljana.

Obrazec za prijavo na počitniško varstvo.
Prosimo, ustrezno označite:

Z oddajo podatkov preko kontaktnega obrazca potrjujete, da ste seznanjeni z namenom in pravili varovanja osebnih podatkov. V Javnem zavodu Mala ulica vam zagotavljamo, da bomo tukaj zbrane osebne podatke uporabili izključno za namen posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali skladno z veljavno zakonodajo in našimi Pravili varstva zasebnosti.

Prijavnino v višini 70 €/5 dni oz. 16 €/dan (drugi otrok ima 20% popust) lahko poravnate po potrditvi prijave na TRR JZ Mala ulica št. SI56 0126 1600 0002 610 s pripisom "Počitniško varstvo za (ime in priimek otroka)".
V primeru odpovedi najmanj 10 dni pred pričetkom počitniškega tedna bomo zadržali 10 € prijavnine. V primeru odpovedi zaradi bolezni vam ob predložitvi zdravniškega potrdila vrnemo celotno prijavnino oz. cel neizkoriščeni del.

Zimske počitnice so v skladu z vladnimi ukrepi za preprečevanje epidemije organizirane za največ 10 otrok. Pridržujemo si pravico do spremembe programa ali odpovedi v primeru, da se vladni ukrepi ponovno spremenijo. Za vse dodatne informacije nam pišite na info@malaulica.si.