Želim poletno počitniško varstvo 2022

Prednostno bomo obravnavali prijave otrok s stalnim bivališčem v Mestni občini Ljubljana.

Obrazec za prijavo na počitniško varstvo.

Prosimo, ustrezno označite:

Z oddajo podatkov preko kontaktnega obrazca potrjujete, da ste seznanjeni z namenom in pravili varovanja osebnih podatkov. V Javnem zavodu Mala ulica vam zagotavljamo, da bomo tukaj zbrane osebne podatke uporabili izključno za namen posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali skladno z veljavno zakonodajo in našimi Pravili varstva zasebnosti.

Prosimo vas, da prijavnino poravnate na TRR SI56 0126 1600 0002 610 v 8. dneh. Če je do začetka počitniškega tedna manj kot 10 dni, je potrebno prijavnino plačati TAKOJ. Šele ko prejmemo plačilo, je prijava dokončno potrjena. Fakturo boste prejeli po pošti.
Prijavnina za en teden subvencioniranega počitniškega varstva znaša 90 € (drugi otrok, prijavljen na tedensko varstvo, ima 30% popust, torej 63 €).
Za termin od 16. 8. - 19.8. subvencionirana prijavnina znaša 72 € (drugi otrok 50 €).
Termin 29. 8. - 31. 8. se plačuje po dnevih (20 €/dan).

Popustov za nesubvencionirano počitniško varstvo, ki znaša 180 € (oz. 145 € za termin 16. 8. - 19.8.) oz. za varstvo po dnevih ni.

Na UPN nalogu v polje "namen" OBVEZNO napišite "Počitniško varstvo za IME IN PRIIMEK otroka" oz. otrok, za katere plačujete prijavnino, saj v nasprotnem primeru iz UPN naloga ni razvidno, za koga je prijavnina plačana.

V primeru odpovedi najmanj 5 delovnih dni pred pričetkom počitniškega varstva vam vrnemo celotno prijavnino, zmanjšano za administrativne stroške (10 €). Kasneje prijavnine ne vračamo.

V primeru bolezni vam ob predložitvi zdravniškega potrdila vrnemo celotno prijavnino, zmanjšano za 10 €, če varstvo odpoveste vsaj en delovni dan pred počitnicami. Ob kasnejši odpovedi (vikend pred pričetkom ali med počitniškim tednom) vam ob predložitvi zdravniškega potrdila vrnemo 15 € za vsak neizkoriščen dan počitnic. Za prvi neizkoriščen dan počitnic se šteje dan, ko otrokovo odsotnost javite najkasneje do 8. ure zjutraj na info@malaulica.si.

POMEMBNO: Prijava bo dokončno potrjena šele po prejemu plačila!

Pridržujemo si pravico do spremembe programa, števila otrok v skupini ali odpovedi v primeru, da se vladni ukrepi ponovno spremenijo. Za vse dodatne informacije nam pišite na info@malaulica.si.