Želim poletno počitniško varstvo 2021

Prednostno bomo obravnavali prijave otrok s stalnim bivališčem v Mestni občini Ljubljana.

Obrazec za prijavo na počitniško varstvo.
Prosimo, ustrezno označite:

Z oddajo podatkov preko kontaktnega obrazca potrjujete, da ste seznanjeni z namenom in pravili varovanja osebnih podatkov. V Javnem zavodu Mala ulica vam zagotavljamo, da bomo tukaj zbrane osebne podatke uporabili izključno za namen posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali skladno z veljavno zakonodajo in našimi Pravili varstva zasebnosti.

Prijavnino v višini 80 €/5 dni (drugi otrok ima pri celotedenskem varstvu 30% popust) lahko poravnate po potrditvi prijave na TRR JZ Mala ulica št. SI56 0126 1600 0002 610 s pripisom "Počitniško varstvo za (ime in priimek otroka)".
V primeru odpovedi najmanj 10 dni pred pričetkom počitniškega tedna vam bomo vrnili prijavnino, zmanjšano za administrativne stroške v višini 10 €. V primeru odpovedi 9 ali manj dni pred pričetkom počitniškega tedna prijavnine ne vračamo, razen v primeru odpovedi zaradi bolezni. V primeru bolezni vam bomo ob predložitvi zdravniškega potrdila vrnili celotno prijavnino oz. cel neizkoriščeni del.

Poletne počitnice so v skladu z vladnimi ukrepi za preprečevanje epidemije organizirane za skupine z največ 10 otroki. Pridržujemo si pravico do spremembe programa, števila otrok v skupini ali odpovedi v primeru, da se vladni ukrepi ponovno spremenijo. Za vse dodatne informacije nam pišite na info@malaulica.si.