Jesenske počitnice v Mali ulici 2019

  • Število prostih mest: 15
  • Starostna skupina: 1. - 4. razred
  • Cena: za otroke s stalnim bivališčem v MOL: 16 €/dan oz. 45€ za vse tri dni
    za otroke izven MOL: 30 €/dan

Letos bo počitniški teden kratek, a zato nič manj pester in zanimiv. Jesen je eden tistih letnih časov, ko se narava umirja in postane še posebej lepa in barvita, zato bomo, če bo le mogoče, vsak dan preživeli v gozdu. 

Zadnji dan, v sredo, si bomo na vrtu Male ulice priredili čisto pravi piknik s pečenim kostanjem. Na piknik boste seveda vabljeni tudi starši.

 


Prihod v Malo ulico od 7:30 dalje

Popoldanski odhod domov od 15.00 do 16.00


  

Vaš otrok s seboj ne potrebuje hrane ali pijače; zajtrk (8.30) in popoldansko malico (15.00) jim bomo pripravili v DC Mala ulica, kosilo pa nam bodo pripravili drugje. Sadje in pijača bodo ves čas na voljo, kljub temu pa priporočamo, da ima otrok s seboj plastenko vode. 

Prosimo vas tudi, da otrok s seboj nima vrednejših predmetov, elektronskih naprav in mobilnega telefona, v nasprotnem primeru mu bomo napravo do odhoda odvzeli. Predlagamo vam, da prvi dan v DC Mala ulica prinesete rezervna oblačila, ki jih bomo shranili za primer, da bi se otrok moral preobleči. Ne pozabite tudi na copate z nedrsečim podplatom!

 Program

  • . Po zajtrku v Mali ulici se bomo peš odpravili na Rožnik. Med potjo si bomo vzeli čas za opazovanje gozda in njegovih prebivalcev, za pravljice in gozdne igre. Prisluhnili bomo tudi zvokom narave in se poučili o vrsti dreves. Kosilo si bomo privoščili kar v gostilni na Rožniku, zadnji dan pa bomo zaključili s krasitvijo Male ulice z strašljivimi bučami in kostanjevim piknikom za vse udeležence in njihove starše.

Prednost imajo otroci s stalnim bivališčem v MOL. Pridržujemo si pravico do spremembe programa.