Mini tekma z avtomobilčki

  • Cena animacije: 100 €
  • Cena pogostitve: 30 - 48 €
  • Cena za vsakega dodatnega udeleženca: 15 €
  • Število udeležencev: 10
  • Trajanje: 2 uri

Otroci se na zabavi najprej ogrejejo in razgibajo ter na igriv način spoznajo prometna pravila. Nato se prične dirka! Otroci tekmujejo v igri Človek ne jezi se evolucija, kdo bo hitreje in varno pripeljal svoj avto v garažo. Igra je prilagojena različnim starostim otrok (od 4 let naprej). Po tekmovanju sledi ustvarjanje - slikanje in izdelava avtomobilčkov iz različnih materialov ter igriv pogovor o čustvih (veselje, jeza, strah, otožnost, neučakanost, pogum...), ki so se porajala med tekmovanjem. Ustvarjalni delavnici sledi pogostitev.

Igrali se bomo s prometom povezane igre, spoznali barve semforja in cestna pravila.

Za rojstni dan si želim mini tekmo z avtomobilčki

Sporočite nam želeni termin praznovanja in vaše kontaktne podatke, kamor vam bomo sporočil naš odgovor o razpoložljivosti termina.

Z oddajo podatkov preko kontaktnega obrazca potrjujete, da ste seznanjeni z namenom in pravili varovanja osebnih podatkov. V Javnem zavodu Mala ulica vam zagotavljamo, da bomo tukaj zbrane osebne podatke uporabili izključno za namen posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali skladno z veljavno zakonodajo in našimi Pravili varstva zasebnosti.